Kamado Bono Media keramikiniai griliai, jų privalumai ir trūkumai

Kamado Bono Media grilis (dar žinomas kaip kamado rūkykla, kamado orkaitė arba kamado viryklė) yra tradicinė japoniška anglimis arba malkomis kūrenama viryklė. Keramikinė kamado arba grilis/rūkykla/orkaitė yra moderni japoniško kamado versija – molinė virtuvės urna, kurios originalus dizainas gali būti bent 3000 metų senumo. Keraminės kamado kepsninės užtikrina pastovią šilumą viso gaminimo proceso metu, išlaiko drėgmę ir yra universalios (jose galite gaminti beveik bet ką).

Šilumos palaikymas

 

Degalų efektyvumas Keraminės kamado kepsninių sienelės ilgai perduoda šilumą, o tai reiškia, kad jos naudoja mažiau degalų nei įprastos anglies ar dūmų kepsninės. Kamado kepsninės taip pat užtikrina neįtikėtiną kuro efektyvumą, nes keraminė medžiaga ilgiau perduoda šilumą.

 

 

 

Kamado kepsninių privalumai Karštį sulaikanti keramika užtikrina tokią stiprią izoliaciją, kad beveik visa kamadose esanti šiluma sulaikoma ir naudojama kepimui prieš paliekant grilį. Naudodami keramines kepsnines kamado joe galite užtikrinti pastovų šilumą, nesvarbu, kiek laiko maistą ant grotelių. Gaminimas ant Kamado viryklės Kamado anglies grilis iš esmės yra keraminė orkaitė, todėl viskas, ko jums reikia norint puikiai kepti bet ką nuo makaronų iki picos, yra šilumą atspindinti plokštė, kuri gaminimo kameroje sukuria netiesioginę ir konvekcinę šilumą.

Trūkumai

 

Žemiau rasite išsamų vadovą apie visus Kamado Joe grilio pranašumus. Dabar, kai perskaitėte mūsų išsamų vadovą apie visus „Kamado Joe“ grilio pranašumus, būtinai nusipirkite jį savo šeimai šiandien. Taip pat aptarsime gaminimo ant Kamado privalumus ir trūkumus, ko tikėtis iš patirties ir, žinoma, ko ieškoti tokioje kokybiškoje kepsninėje, todėl straipsnio pabaigoje sužinosite, kuris yra geriausias. Kamado grilis jums.

 

 

 

„Kamado“ svetainėje rasite puikių „Kamado“ maisto gaminimo patarimų pradedantiesiems, o jei jums labai patinka „Primo Oval“, galite užsisakyti „Primo“ prekės ženklo drabužių, kuriuos vilkėsite gamindami maistą. Kamado stiliaus BBQ gali veikti lėtai ir lėtai, efektyviau ir tiksliau nei dauguma BBQ krosnelių, tačiau jie taip pat gali pasiekti itin aukštą temperatūrą, kad būtų traškūs kepsniai ir sparneliai. Jie yra trapūs ir daugelis vartotojų praneša, kad jie naudojami tik keletą metų, kol keramika pradeda trūkinėti. Jei esate naujokas kepant ant grotelių, tikriausiai nepastebėsite didelio skirtumo tarp keraminio kamado ir kamado, pagaminto iš bet kokios kitos medžiagos.

 

Užbaigiant

 

Nors dabar medžiaga iš molio pasikeitė į keramikines ir net metalines konstrukcijas, visuotinai priimta, kad terminas kamado grilis reiškia tai, ką dabar žinome kaip kiaušinio formos keramines kepsnines arba grilius. Skirtingai nei tradicinės kepsninės, Kamado kepsninės gaminamos iš aukštos kokybės, oro sąlygoms atsparių medžiagų, tokių kaip nerūdijantis plienas ar keramika, taip pat yra nešiojamos. Klientai gali pasitikėti Kamado įsipareigojimu gerai kepti ant grotelių ir turėti svarių įrodymų, kad bėgant metams jų produktai palaipsniui tobulėjo.

Rekomenduojame

Panašios naujienos